Politika kolačića

Politika kolačića

Uvod

Ova politika kolačića objašnjava šta su kolačići i kako ih koristimo. Morate pročitati ovu politiku da biste shvatili šta su kolačići, čemu su namenjeni, vrste kolačića koje koristimo, tj. Informacije koje prikupljamo putem kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontroliramo postavke kolačića. Za više informacija o tome kako koristimo, čuvamo i čuvamo vaše lične podatke, pogledajte našu politiku privatnosti.

Šta su kolačići?

Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje se koriste za čuvanje malih informacija. Kolačići se čuvaju na vašem uređaju kada se veb lokacija učita u vaš pretraživač. Ovi kolačići pomažu nam da pravilno radimo veb lokaciju, učinimo je bezbednijom, pružamo bolje korisničko iskustvo i razumemo kako veb lokacija funkcioniše i analizira šta deluje i gde je treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?

Kolačići treće strane koji se koriste na našim veb lokacijama prvenstveno se koriste za razumevanje performansi veb lokacije, za interakciju sa našom veb stranicom, za zaštitu naših usluga, za pružanje relevantnih reklama za vas i za sve što vam omogućava bolje i bolje poboljšanje korisničko iskustvo i pomoći u ubrzavanju budućih interakcija s našom veb stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Osnove: Neki kolačići su presudni za vas kako biste iskusili potpunu funkcionalnost naše veb stranice. Omogućavaju nam da održavamo sesije korisnika i sprečavamo bilo kakve pretnje bezbednosti. Ne prikupljaju i ne čuvaju nikakve lične podatke. Na primer, ovi kolačići vam dozvoljavaju. da biste zadržali stranicu na svom jeziku na izabranom jeziku.

Mogu li da upravljam svojim podešavanjima kolačića?

Ako kasnije odlučite da promenite svoje postavke tokom sesije pregledavanja, na ekranu možete da kliknete na karticu „Privatnost i kolačići“. Ovo će ponovo prikazati obaveštenje o pristanku koji vam omogućava da promenite svoje postavke ili povučete svoj pristanak u potpunosti.